Workshops

Wat voor soort workshops bieden wij en wat is nou precies onze doelgroep ?

Onze doelgroep is vrij groot dit is mede omdat wij ons richten op schrijven en communicatie en dat is natuurlijk terug te vinden in onze eigen persoonlijkheid evenals onze omgeving. Zo hebben we afgelopen zomer 2020 in samenwerking met het Jongerenwerk Tynaarlo fantastisch leuke workshops mogen geven aan voortgezet onderwijs en andere belangstellenden. 

Doordat wij ook part-time in de sector zorg en welzijn werken is het in deze tijden van het corona virus soms wat lastiger om workshops te plannen. Naast schrijven vinden wij het communiceren met anderen erg belangrijk en bieden wij ook omtrent dit onderwerp in de toekomst een workshop.

Waar zal de nadruk op liggen in de communicatie workshop?  Nou namelijk het maken van bewustere verbindingen zowel met onze omgeving als op persoonlijk gebied. Door de workshop communicatie kun jij jezelf wellicht herkennen in bepaalde verhalen , omstandigheden en leer je bewuster te kijken naar hoe dit effect voor jou als individu iets betekent maar ook hoe dit zijn weerslag kan hebben op de beleving van een ander.