Remon Meijer

- Mijn passie met schrijven

De reis van het schrijven begon bij mij slechts enkele jaren geleden in een wat lastig persoonlijk tijdperk. Als kind vond ik het lastig om mijn concentratie bij de lessen op school te houden, ik was naar eigen zeggen meer bezig met de omgeving rondom mij.

Het typische kind op school wat niet zo op de voorgrond trad en wat rustig achterin de klas zat weg te dromen, doordat ik mij op verbale manier niet altijd goed kenbaar kon maken vond ik het als kind lastig om bepaalde ervaringen uit te wisselen met anderen.

Na een wat onrustige levensverloop kwam ik door een goede vriend op het idee om allerlei situaties te gaan beschrijven en door middel van zijn coaching en ondersteuning door de jaren heen lukte het mij om eindelijk te accepteren waarom ik zo anders in elkaar zat vergeleken met mede studenten en leeftijd genoten.

Toen vond ik de ruimte en rust om eindelijk eens aan te geven aan anderen wat mijn beleving was , hoewel dit spannend was waren de reacties overweldigend en besloot ik anderen te gaan helpen zichzelf meer kenbaar te maken want er zijn immers veel verhalen die achterwege blijven en dat is zonde. Dat maakte dat ik deze visie ben gaan opstarten en tot op heden hier mij voor blijf inzetten.