Naast onze eigen website vinden wij het ook belangrijk dat onze lezers zoveel mogelijk toegang hebben tot verschillende informatie bronnen om een breder beeld te kunnen krijgen van welke organisaties en bedrijven al bezig zijn met duurzaamheid / ontwikkelingswerk/bewustzijn.

Hieronder hebben we een aantal links tot websites staan van andere prachtige organisaties en bedrijven waar we contact mee hebben gehad die na overleg toestemming hebben gegeven om hun mooie website ook hier te mogen vermelden door middel van website links.

Wij willen als Klein-Eco-Centraal ook iedereen enorm bedanken voor dit contact en hopen dat onze lezers ook meer te hebben geïnformeerd en te hebben geamuseerd hierdoor.

 

Neem gerust een kijkje op de volgende website(s)!

 

Stichting Kleren van de Keizer : https://stichtingklerenvandekeizer.nl/

Deze website is zorg gerelateerd en wat kenmerkend is over de manier van hulpverlening is hun communicatieve vaardigheden , het ondersteunen , opleiden , trainen en coachen van mensen.

 

Veste het goudmeer - recreatiepark + restaurant: http://hetgoudmeer.frl/

Bij veste het goudmeer kun je terecht voor heerlijke gerechten en warme service , een gevoel van rust wanneer je op het terras zit en uitkijkt op het natuurgebied en het water die hier langs stroomt.

 

Eenzaam.nl : helpt mensen hun angsten te overwinnen en nieuwe verbinding aan te gaan met anderen , dit door middel van activiteiten , hecht contact, en verstrekken daarnaast informatie en organiseren bijeenkomsten. Ook het contact met deze organisatie is erg prettig zeker omdat we eigenlijk wel dezelfde doel voor ogen hebben.

https://www.eenzaam.nl/